BONUS BETANO 2020: TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII

BONUS BETANO 2020: TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIIBetano este un agent de pariuri care nu poate fi bine cunoscut pentru o audiență largă. Desigur, asta nu ne-a împiedicat să-l examinăm mai îndeaproape. Oferta de pariuri ne-a convins deja. Dar este că, de asemenea, suficient pentru a ateriza în locurile din față? Cât de ușor poți paria la Betano? Printre altele, ne-am dedicat bonusurilor, cote de pariuri, sprijin și problema taxei de pariuri. Următoarele secțiuni arată care sunt rezultatele noastre. Este foarte bine că puteți plăti acum, de asemenea, cu PayPal la Betano! Acesta este un plus adevărat!

Betano oferă noilor săi clienți un bonus de pariuri sportive pe care îl știm și de la alți furnizori de pariuri. Există 100% la primul depozit și până la 100€. Oferta se aplică tuturor clienților noi din Austria și Germania.

Care sunt noile bonusuri Betano?

Condiții Bonus la pariurile sportive Betano
Sunt câteva lucruri importante de ținut minte aici.:

Depozitele la Skrill nu se califică pentru bonus
Depozitul minim pentru bonus este de 10 €
Pentru a activa bonusul trebuie să pariezi depozitul o dată
Înainte de retragere, depozitul și bonusul trebuie să fie pariate de cinci ori cu o rată minimă de 1,65
Dubla șansă și pariurile pentru handicap nu se pun la socoteală în privința vânzărilor.
Aveți 90 de zile să-l implementați.
Alte promoții Betano

Bonus Betano de pierdere la limită: până la 100 RON

Există câteva alte oferte în afară de noul bonus pentru clienți. O parte din acest lucru este bonus combinație pentru clienții existenți . Dacă doriți să pariați la Betano, aveți șansa de a obține o suprataxă suplimentară pe suma câștigătoare. Aceasta variază de la 10 la sută (cel puțin patru selecții pe bilet) la 50 la sută (10 sau mai multe selecții pe bilet).

Cum să obții acest bonus Betano?

De asemenea , sunt enumerate acțiuni precum conducerea cu două obiective, Asigurarea combinată și campania 0-0 de cashback. Ultima acțiune este deosebit de interesantă. Dacă un pariu cu jumătate de normă / cu normă întreagă se încheie cu 0-0 după un joc regulat, agentul de pariuri va rambursa pariul. Am observat, de asemenea, combinația de asigurare pozitiv.

Pierdere la limită: termeni și condiții

În cazul în care fanii sportului joacă un pariu combinat cu cel puțin cinci selecții, ei vor primi pariul înapoi în cazul în care un eveniment a fost tastat incorect. Cu toate acestea – ca și în cazul bonusului de client nou – o cotă minimă de 1.65. În plus, această promovare este disponibilă doar pentru anumite sporturi și ligi. În ceea ce privește campaniile pentru clienții existenți, Betano trebuie să fie unul dintre cele mai bune de pe piață!

Nu, un voucher nu este disponibil. Bonusul de bun venit este automat creditat clientului. Între timp, nu este necesar să introduceți un cod bonus pentru a participa la promoție.

Betano pariu multiplu: bonus multiplu în caz de câștig

Betano pariu multiplu: bonus multiplu în caz de câștigBetano pariuri sportive
Desigur, am pus o mulțime de accent pe oferta de pariuri sportive într-un test de pariuri. La Betano, clienții vor găsi un portofoliu foarte bun de pariuri.

Cum pot să deblochez această promoție?

O parte sunt sporturile pe care agentul de pariuri le are în tolba Lui. Desigur, sporturile majore, cum ar fi fotbal, hochei pe gheață, tenis sau handbal sunt la fel de importante ca cele patru mari de pe scena Sportului din America de Nord: fotbal, baseball, hochei pe gheață și baschet.

Pariu multiplu: termeni și condiții

Aceste sporturi sunt, de asemenea, asociate cu discipline presupuse mai mici, cum ar fi cricket, darts, futsal sau polo pe apă – cel puțin sporturi care nu sunt neapărat binecuvântate cu programe de televiziune de zi cu zi.

În plus față de buna selecție de sport, este, desigur, și despre piețele de pariuri. La Betano, clienții vor găsi pariuri pe termen lung, pariuri combinate, pariuri simple și mult mai multe. Există numeroase dintre aceste opțiuni de pariuri la evenimentele respective. Aici, desigur, fotbal vine pe scena din nou.

Sunt disponibile peste 100 de pariuri. În acest moment, dorim, de asemenea, să menționăm selecția foarte largă de ligi și competiții – de la ligile europene de top la ligile mai mici și competițiile subclass. Parierea la Betano înseamnă o selecție foarte puternică de pariuri!Desigur, jucătorii de la acest bookmaker au, de asemenea, posibilitatea de a juca pariuri live. Există o zonă separată la Betano, care este foarte clar proiectată. Jucătorii nu numai că își pot stabili preferatele, dar pot accesa și un calendar live care să le permită să-și planifice pariurile în timp real cu câteva zile înainte.

Betano marjă 0%: cote excepționale

Pariurile live sunt sortate în funcție de sport și enumerate una sub cealaltă. Unele piețe de pariuri pot fi văzute în mod implicit, cu deschiderea ulterioară a piețelor de pariuri făcând clic pe eveniment. Sporturile sunt, de asemenea, enumerate în partea de sus a treia a paginii live, astfel încât clienții au opțiunea de comutare înainte și înapoi între sporturi pentru care pariurile live este în prezent disponibil.

Cum să mă înscriu la această ofertă?

Pariurile pe Betano sunt de top.
În ceea ce privește cotele de pariuri, furnizorul taie o cifră excelentă. Dacă luăm cheia de cotă pentru un joc normal în prima Bundesliga, vom găsi că este de peste 96 la sută – un vârf real. Această valoare este în mod special pozitivă, deoarece jucătorii nu sunt împovărați cu taxa de pariuri atunci când pariază.

Marjă 0%: termeni și condiții

Vom trece la subiectul taxei de pariuri separat. Chiar și în Bundesliga 2, Cheia cotă este încă 95 la sută, dar aplatizează mai mică Liga și mai puțin proeminent sport. Dar acest lucru este complet normal și nu ar trebui să fie văzut ca un punct negativ împotriva furnizorului.

Pariuri sportive Betano taxa de pariuri
Da, Betano lucrează cu taxa de pariuri. Cu toate acestea, clienții nu trebuie să plătească această taxă pentru pariurile lor. Numai atunci când au câștigat o alunecare de pariuri vor fi deduse din profitul lor brut cu cinci la sută. Aceste cinci la sută au fost impuse de lege din iulie 2012 – cel puțin în cazul în care agentul de pariuri oferă, de asemenea, jucătorii germani șansa de a deschide un cont și de a paria online.

Betano miza înapoi: pentru meciuri 0-0

În acest caz, cinci la sută din mize trebuie să fie plătite la biroul de impozitare. Modul în care agentul de pariuri trece taxa pe la clienții săi este de până la el. Desigur, ar fi remarcabil dacă agentul de pariuri ar prelua întreaga taxă. Dar, având în vedere șansele de primă clasă, terenul de mijloc al Betano este absolut în regulă.

Cum să obțin acest bonus Betano?

Betano sports pariază pe bani gheață.
Betano Sportsbook are o funcție cash-out. Acest lucru înseamnă că jucătorii pot vinde biletul lor de pariuri înainte de eveniment-sau oricare dintre evenimentele de pe alunecare – sa încheiat în cele din urmă.

Miza înapoi: termeni și condiții

Acest lucru permite ca profiturile să fie garantate înainte de timp sau pierderile să fie limitate. Evenimentele pentru care este disponibil un cash-out sunt prezentate separat. De altfel, ar putea exista întârzieri în numerar-out înainte de a fi în cele din urmă decontate.

Betano e sigur și serios.
Putem răspunde la această întrebare cu un “da”clar. Site-ul este operat de Austrian Betkick Sportwettenservice GmbH, serviciile oferite de GML Interactive Limits, cu sediul în Malta. O licență valabilă de jocuri de noroc din această țară a fost eliberată de Autoritatea Malteză de jocuri de noroc (MGA). Această licență este foarte importantă, ceea ce înseamnă că furnizorul este dincolo de orice îndoială.

Prin integrarea PayPal, Betano este acum, de asemenea, în posesia unei licențe Schleswig-Holstein. Aceasta înseamnă furnizori de pariuri sportive absolut sigure. Acest lucru îi permite lui Betano să-și demonstreze seriozitatea și mai clar.

În plus față de licență, alți factori joacă, de asemenea, un rol. Betano se ocupă de jocurile de noroc responsabile, care includ protecția tinerilor și prevenirea dependenței. În plus, utilizatorul învață exact cum, cui și în ce scop datele și cookie-urile sale sunt stocate și transmise. Logo-ul ESSA (integritatea pariurilor sportive) poate fi găsit, de asemenea, pe pagină. Această organizație asigură că mișcările suspecte sunt înregistrate imediat pe piața pariurilor.

Cum să intru în contact cu Betano?

Cum să intru în contact cu Betano?Pentru o lungă perioadă de timp, metodele de plată au fost o slăbiciune a Betano, dar acum PayPal și Sofort au fost, de asemenea, introduse, astfel încât toate metodele importante sunt disponibile. PayPal în special este, desigur, un motor mare și acoperă aproape totul. Acestea sunt următoarele metode (inclusiv limite și toate detaliile):sprijinul lasă o impresie bună – și există mai multe motive pentru acest lucru. În primul rând, este frapant că există un chat live la bord. Chat-ul live este chiar Disponibil în limba germană, competent și, de asemenea, rapid la început. Chat-ul poate fi accesat în fiecare zi de la 10 A. M. la 10 p.m. Serviciul de rechemare este un alt hobbyhorse. O astfel de ofertă de servicii nu este disponibilă de la prea mulți furnizori de la fața locului. Serviciul de callback este, de asemenea, disponibil de la 10 A. m. la 10 p. m. Din păcate, nu există nici o zonă FAQ. Dacă ar fi fost încă la bord, sprijinul ar fi aproape perfect.

Aplicația de pariuri sportive Betano
Betano excelează în zona mobilă. De exemplu, există aplicații native pe care jucătorii le pot descărca. Versiunea iOS este disponibilă fie prin intermediul unui link pe pagina furnizorului, fie direct de la Magazinul app. Se pare diferit cu versiunea Android. Acest lucru este doar disponibil

EFORTUNA

COD PROMOTIONAL EFORTUNA

Casa de pariuri Fortuna a pregătit pentru noii jucători o ofertă de bun venit formată din trei bonusuri de bun venit, în valoare totală de

EFORTUNA

EFORTUNA – Pariuri oferta

Casa de pariuri Efortuna are rădăcini Cehe. Funcționează pe piață din 1989. Compania deține cea mai mare cotă de piață în Republica Cehă, Slovacia și

BONUS UNIBET: METODE DE OBŢINERE

Unibet Casino este una dintre faimoasele platforme de cazinou online care au multe de oferit jucătorilor în termeni de jocuri, bonus și promoții, Opțiuni de