PARIURI ONLINE LEGALE ROMÂNIA: CINE ARE LICENŢĂ?

PARIURI ONLINE LEGALE ROMÂNIA: CINE ARE LICENŢĂ?În 2017, Statista a cercetat modul în care oamenii își folosesc dispozitivele mobile. Rezultatele au arătat că 10% din respondenți își folosesc smartphone-urile pentru pariuri online și jocuri de noroc. Acest lucru este de aproximativ 2,3 milioane de utilizatori și că suma este în creștere, și că nu include pe cei care joacă pe PC-urile lor.

Nu e de mirare, că în 2020, piața mondială a jocurilor de noroc online se va apropia de venitul de 59,79 miliarde de dolari. De asemenea, se preconizează că rata de creștere anuală combinată va crește cu 11,4% până în 2026.

piața jocurilor de noroc online

Acest lucru deschide perspective mari pentru operatorii online și furnizorii de jocuri la nivel mondial.

Pariuri online legale România: unde poţi paria în siguranţă?

particularitățile juridice ale principalelor piețe de jocuri de noroc online; și
cum să inventezi un joc care să încapă pe aceste piețe.
Principalele piețe de jocuri de noroc Online și aspectele juridice cheie ale acestora
Potrivit Statistei, Europa este cea mai mare piață de jocuri de noroc online, veniturile globale ajungând la 22,4 miliarde USD. Asia-Pacific, America de Nord și Orientul Mijlociu sunt următoarele pe listă.

Analiză beneficii

Sectorul jocurilor de noroc online din aceste locații oferă oportunități diferite, precum și provocări. Deci, să investigăm particularitățile fiecărei piețe și la ce dificultăți să te aștepți când încerci să-ți lansezi jocul acolo.

Primul criteriu: bonusul de înregistrare

Asociația Europeană a jocurilor de noroc și pariurilor a raportat că, până în 2020, câștigul brut al jocurilor de noroc online din Europa se va apropia de 24,7 miliarde EUR, cu 20% mai mult față de 2017.

Al doilea criteriu: ofertele sportive

Fiecare țară europeană are dreptul de a-și reglementa separat pariurile pe Internet și sectorul jocurilor de noroc. În 2017, Comisia Europeană a decis să înceteze supravegherea regulamentelor tuturor țărilor și a delegat această responsabilitate instanțelor naționale.

Al treilea criteriu: aplicaţia mobilă

Toți operatorii de cazinouri online sunt obligați să primească o licență de la o autoritate responsabilă pentru a dovedi legalitatea site-ului lor. După ce au fost autorizați, ei își asumă responsabilitatea de a verifica toți jucătorii înainte de înregistrare, de exemplu, prin solicitarea de fotocopii ale documentelor lor. În acest fel, toți utilizatorii suspicioși sunt filtrați”, comentează Alexey Isaev, senior manager de inginerie la Innovecs.

birourile egba

Licenţă pariuri online: pe ce website-uri să nu pariezi?

Licenţă pariuri online: pe ce website-uri să nu pariezi?Malta deține majoritatea jocurilor legale de cazinou online. Este una dintre țările europene care a reglementat cu succes sectorul jocurilor de noroc online timp de mulți ani.

Casele de pariuri online al căror pagină de web nu mai poate fi accesată:

Marea Britanie a legalizat jocurile de noroc online în 2005. Autoritățile lor oferă un model deschis de autorizare pentru toți operatorii de cazinouri.
Germania este exact opusul Regatului Unit. Aceștia au semnat un tratat interstatal privind jocurile de noroc valabil pentru toate regiunile țărilor, însă unele părți ale tratatului nu corespund reglementărilor UE. Deci, pentru moment, germanii pot fi angajați doar în activități de pariuri sportive pe Internet.
Italia, Portugalia, Spania și Franța au norme transparente privind jocurile de noroc online care permit cetățenilor să joace jocuri de noroc doar în țările lor.
activități de jocuri de noroc online

Jocurile de noroc Online din Europa sunt, de asemenea, legale în Belgia, Insula Man și Danemarca.

În general, Europa este un loc bun pentru lansarea platformei dvs. de jocuri sau pariuri, deoarece aproape toate autoritățile europene de reglementare oferă oportunități transparente pentru primirea licențelor.

Situaţia actuală a jocurilor de noroc online

În ciuda faptului că jocurile de noroc online sunt pe deplin legale în SUA, există unele lucruri de luat în considerare.

Potrivit legii federale privind sârma veche de 58 de ani, autoritățile americane interzic participarea la activitățile de pariuri sportive online peste granițele statului. Jocuri, cum ar fi sloturi, loterii, poker, bingo, și altele pot fi jucate fără restricții în Statele Unite. Autoritățile responsabile cu eliberarea licențelor pentru operatori controlează legalitatea unui anumit joc oferit pe site.

Deși multe controverse au înconjurat validitatea acestui act, Departamentul de Justiție al SUA l-a reinterpretat în 2011 și a clarificat faptul că se referă doar la pariurile pe evenimente sportive.

Cu toate acestea, în 2018, Departamentul de Justiție și-a schimbat din nou opinia și a declarat că actul se referă la toate tipurile de jocuri.

Începând de astăzi, situația este încă neclară. De exemplu, în iunie 2019, Paul James Barbadoro, judecătorul Curții Districtuale, a emis o declarație conform căreia legea ar trebui să se refere în mod specific la jocurile de noroc sportive. Acum, declarația lui rămâne în curs de revizuire.

Jocuri de noroc Online de către state

Situaţia actuală a jocurilor de noroc onlineÎn New Jersey, jocurile de noroc online sunt legalizate din 2013.
Delaware. Profesionist și Amator Sports Protection Act (PASPA) permite oamenilor din Delaware să joace aproape toate jocurile, inclusiv sloturi, blackjack, poker, și pariu pe sport.
Oregon și Nevada. În aceste state, jucătorilor li se permite să joace poker și să se angajeze în sportsbooks în cadrul statului.
Pennsylvania. Începând cu 15 iulie 2019, jocurile de cazinou online vor fi legalizate pe teritoriul statului.
West Virginia. Aici, oamenii pot paria pe activități sportive prin aplicații mobile. În 2020, actul loterie pariuri Interactive va face legal pentru a rula platforme de poker și site-uri de cazinou.
California. Situația de aici este încă sub semnul întrebării. Ei au încercat să autorizeze poker online, dar încă, nu a existat nici o decizie finală de la guvern.
New York. O lege de poker 2018 nu a trecut, astfel încât acestea joacă pentru a lua o altă șansă în 2019. Pentru a intra în vigoare, este necesar un vot public, astfel încât proiectul de lege este în curs de acum.
În timp ce Departamentul de Justiție nu a anunțat decizia finală față de validitatea legii federale sârmă, se consideră că jocurile de cazinou, poker, bingo, loterie, și pariuri rasiale sunt legale în SUA, dacă acestea sunt jucate în interiorul granițelor unui anumit stat.Cea mai mare provocare de astăzi este viitorul neclar al jocurilor de noroc online. Singurul lucru pe care îl putem face este să așteptăm până când guvernul decide care jocuri vor fi permise să fie jucate legal.

Cu toate acestea, o altă dificultate poate apărea atunci când lansarea unui joc în America de Nord. Majoritatea băncilor neagă efectuarea tranzacțiilor de jocuri de noroc. Instituțiile financiare încearcă să evite procesarea plăților online pentru cazinouri, deoarece nu doresc să se ocupe de fraudă, chargebacks sau alte probleme dificil de rezolvat.

Acesta este motivul pentru care, la lansarea unui joc, este crucial să se aleagă operatorul cu metoda de plată care va permite utilizatorilor să depună și să retragă bani fără probleme.

Asia-Pacific
Asia-Pacific este a doua piață ca mărime a jocurilor de noroc pe Internet. Potrivit unui raport al cercetării și piețelor, până în 2021 se preconizează că acesta va crește cu 7,31%.

Tuturor țărilor din regiunea Asia-Pacific li se permite să reglementeze jocurile de noroc online în mod individual.